Om Sidan

Bästa Webbhotellen är en webbplats som skriver artiklar med fokus på webbhotell och hosting. Det finns så många webbhotell på den svenska marknaden att det kan vara svårt att veta vilket som är bäst för dina behov. Vi har därför försökt skriva artiklar som fokuserar på vilka webbhotell som lämpar sig väldigt bra för en speciell mjukvara – som t.ex. CMS, Forum eller e-handel.

Vi har en bra uppfattning om de svenska webbhotellen, hur de presterar och vad de erbjuder. Det är på den erfarenheten som vi utser vilka webbhotell som är bäst lämpade för olika mjukvaror. Det är alltså inga kliniska tester som ligger till grund för de webbhotell vi har valt.

Det ska dock poängteras att vi noga kontrollerar specifikationer och systemkrav för mjukvaror. Vi gör även egna bedömningar på om webbhotell t.ex. erbjuder dåligt med minne för PHP så kan detta ställa till problem med diverse tillägg. Dessa webbhotell är knappast lämpliga som kandidater för att rankas som de bästa webbhotellen för avancerade CMS som Drupal eller Joomla.

Med detta sagt så hoppas vi att du kan använda de artiklarna vi skrivit som en vägledning för att du ska hitta ditt bästa webbhotell. Men det kan absolut vara klokt att hämta ytterligare feedback och information från andra hemsidor.

Partners och diverse samarbeten

Bästawebbhotellen.se samarbetar med en del partners och andra webbplatser. Vi har valt att lista dem i en egen sektion här.